Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

OOSTERBEEK

Johannahoeve kavel 3 0ong - 6861
€ 1.280.000 k.k.
foto 1 Johannahoeve kavel 3

Description

OOSTERBEEK DE 3 VAN JOHANNAHOEVE

HET VERHAAL
Eind 19e eeuw was het hele gebied ten noorden van Oosterbeek tot de Buunderkamp in Wolfheze één groot landgoed onder de naam "Waldfrieden". Op de plek waar nu het rusthuis staat van Mill Hill stond vroeger het landhuis Waldfrieden waar de grootgrondeigenaar zo nu en dan kwam. Het landgoed werd begin 1900 eigendom van de industrieel Mesdag. Hij vernoemde zijn nieuwe landgoed liefkozend naar zijn oogappeltje én dochtertje Johanna: De Johannahoeve…

Locatie
Op het voormalige landgoed "de Johannahoeve" worden drie bouwkavels verkocht waarop royale en luxe villa's gebouwd mogen worden. U vindt vandaag de dag nog zelden soortgelijke grote grondpercelen met daarop de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren, klassiek of modern. Een unieke kans.
Aan de rand van het romantische kunstenaarsdorp Oosterbeek leidt een kronkelend landweggetje, geflankeerd door eeuwenoude eiken, u door het geaccidenteerde landschap. Bosschages openen zich her en der en bieden zicht op de drie percelen weideland.

Een heerlijk oord om in veiligheid en gemak nabij het centrum van Oosterbeek en Arnhem te resideren.

Op korte afstand bevinden zich de centra van Oosterbeek en Arnhem en het (internationale) treinstation Arnhem-Ede/Wageningen. Uitgebreide dagelijkse voorzieningen, uitstekende (internationale) scholen, sportvelden en een drietal golfbanen bevinden zich in de nabijheid. Via de A12, A15 en A50 is Oosterbeek vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar. Binnen 45 minuten bent u in Utrecht, Amersfoort of Hilversum en binnen 60 minuten in Amsterdam.

Bekijk de omgevingsvideo van "de 3 van Johannahoeve" bij de foto's bovenaan de pagina.

Om u te inspireren het huis van uw dromen te realiseren hebben de architecten Friso Woudstra en Marco van Veldhuizen, binnen de kaders van het vigerende bestemmingsplan, onafhankelijk van elkaar een drietal villa's ontworpen die op deze locatie gebouwd zouden kunnen worden. De ontwerpen betreffen villa's met drie of vier bouwlagen, bestaande uit een souterrain, een parterre met leefvertrekken en de eerste en eventueel tweede verdieping met diverse slaap- en badvertrekken. Dit alles maakt de villa's uitermate geschikt als woonhuizen, al dan niet gecombineerd met zakelijke doeleinden.

De villa's hebben vrij uitzicht over de landerijen rondom. Exceptioneel vanwege architectuur, uitstraling, ligging en volume.

Uiteraard behoort een statige entreepoort met dito oprijlaan tot de vele mogelijkheden. Ook is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld de aanleg van een heerlijk zwembad met pool house of een tuin met diverse terrassen en rustige loungeplekjes.

De landhuizen voldoen qua beeldkwaliteitsplan volledig om gebouwd te kunnen worden. U kiest liever voor een ander type villa? Het staat u geheel vrij het huis van uw dromen op deze unieke locatie te ontwerpen!

Een uitmuntende kans die ineens wel heel dichtbij komt…

Kavel 1 is reeds verkocht. Kavel 2 en 3, met ieder een perceel grootte van ca. 3.200 m², zijn nog beschikbaar.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.280.000 k.k
Status
aktief
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Bouwgrond
Building type
bouwgrond
Construction period
2017
Specific
N/A
Roof Type
Surface Areas And Volume
Living area
0 m2
Other indoor space
m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
0 m3
Plot size
3200 m2
Contactpersoon

Marc van Olderen profile image

Marc van Olderen
Real estate agent

+31 6 55 36 07 44
dendolder@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Bilthoven

Emmaplein 6
3722 AD Bilthoven


030 - 228 76 11


bilthoven@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us