Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

BILTHOVEN

Soestdijkseweg Noord 396 - 3723 HL
€4.450.000 k.k.
foto 1 Soestdijkseweg Noord

Description

Aan brede groen laan, op een fantastisch vrij perceel van ruim 5.600m² gelegen, uniek en voornaam, edoch ingetogen domein. Het landhuis is gesticht in 2003 waarbij de klassieke opvattingen qua kwaliteit worden gewaarborgd door de Belgische vaklieden die deze woning hebben gebouwd.

Bij de bouw is er werkelijk niets aan het toeval overgelaten om tot een dergelijk eindresultaat te komen. De unieke samenwerking tussen de binnenhuisarchitecten van Decoration Empire en de bekende Belgische villabouwer Vlassak Verhulst hebben geresulteerd tot het huidige landhuis met bijgebouwen, waarbij klassieke en duurzame bouwmaterialen hand in hand zijn samengesmolten met alle moderne bedieningsgemakken en technieken.

De prachtige aangelegde tuin rondom is op een zeer smaakvolle en doordachte wijze tot stand gekomen en herbergt fraaie zonneterrassen, een verwarmd buitenzwembad met volledig uitgerust poolhouse en wordt omzoomd door veel groen. Het landhuis is te bereiken via een voorname oprijlaan met toegangshek en biedt aan de voorzijde ruime, verdekte parkeermogelijkheden alsmede een royale inpandige en verwarmde garage voor vier auto's.

In het huis zijn de mooiste materialen toegepast. Zo zijn de parketvloeren gemaakt van 18de eeuwse antieke parketvloeren uit manoirs in Frankrijk. De prachtige vloer is plankje voor plankje geselecteerd en stuk voor stuk gelegd. De openhaard is eveneens uit de 18de eeuw die eeuwen zijn werk heeft gedaan in een manoir in de Loire streek van Frankrijk. De wanden zijn bespannen met op kleur gemaakte stoffen die in Italië zijn gecreëerd.

Indeling;

Entree, ruime ontvangsthal met garderobe- en toiletruimte. Via deze presidentiële ontvangsthal zijn een aantal van de leefruimten op de begane grond toegankelijk, waaronder de zeer fraaie en ruime living en de ontvangstruimte. Verder bevinden zich op de begane grond een rustieke werkkamer, de formal diningroom welke een zestal 18de eeuws, handgeschilderde Chinese wandpanelen, herbergt. De zeer sfeervolle "one of a kind" leefkeuken is voorzien van een La Cornue kookeiland, waar het drie sterren koken is! Het aanrechtblad is gemaakt van 5cm massief arduin met uiteraard verder alle inbouwkeukenapparatuur en een fraaie openhaard. De inpandige berging, waskeuken, (dienst-) ingang met hal en toilet completeren deze woonlaag.

Vanuit de 2e hal zijn zowel de wijnkelder en de technischeruimte te bereiken, als de boven de garage gelegen zeer ruime logeer- (au-pair) slaapkamer met eigen complete badkamer.

De centrale ader van het landhuis is het trappenhuis, een speciaal ontworpen trapleuning is gesmeed door een van de nog weinige resterende siersmederijen. Vanuit de ruime overloop met vide zijn de 4 in grootte variërende slaapkamers bereikbaar. Tussen twee (kinder-) slaapkamers in bevindt zich een luxe en complete badkamer, veel vaste kastruimte, een wasruimte en een kastenwand. Aan de rechterzijde in het landhuis bevindt zich de ouderslaapvleugel, bestaande uit een drietal garderoberuimten, luxe en complete badkamer een royale masterbedroom met balkon.

Via het voorname trappenhuis is ook de tweede verdieping bereikbaar bestaande uit wederom een ruime overloop met grote bergruimte, een homecinema-/recreatieruimte en een 5de zeer royale slaapkamer met eigen badkamer en ruime inloopberging.

Bijzonderheden;

De sleutelwoorden voor dit unieke domein zijn ruimte, licht en ongekende (ingetogen) luxe. Uiteraard is er een domotica gestuurde audio- en video installatie aanwezig en een is het landhuis zowel in- als extern voorzien van uitgebreide beveiligingssystemen. De vloeren op de begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van unieke antieke vloeren met diverse patronen. De (basis- en voortgezet onderwijs) scholen, de uitgestrekte natuur, winkelvoorzieningen en NS station bevinden zich op een korte gunstige afstand. De inhoud van de villa is ruim 2.700m³, de woonoppervlakte inclusief de overige inpandige ruimten is 715m² (NEN2580).
Kortom, een "once in a lifetime oppurtunity"!

features

Transfer of ownership
price
€ 4.450.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
2003
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
601 m2
Exterior space attached to the building
22 m2
External storage space
114 m2
Volume in cubic meters
2719 m3
Plot size
5645 m2
Contactpersoon

Edwin Kotkamp profile image

Edwin Kotkamp
Real estate agent

+31 6 25 06 78 28
bilthoven@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Den Dolder

Paduaweg 1 A
3734 GG Den Dolder


030 - 229 13 79


dendolder@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us