Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

HUIS TER HEIDE

Jan Steenlaan 6 - 3712 AN
€2.150.000 k.k.
foto 1 Jan Steenlaan
foto 2 Jan Steenlaan 6
foto 3 Jan Steenlaan 6
foto 4 Jan Steenlaan 6

View all 31 images

Description

Op een perceel van ruim 2.700m² en verscholen in het groen, ligt deze schitterende vrijstaande villa, welke zich kenmerkt door haar lichte leefruimten, hoge afwerkingsniveau en warme sfeer. Gebouwd omstreeks 1935 en in de afgelopen jaren op een haast onnavolgbare wijze vergroot en gerestaureerd. Met een brutovloeroppervlakte van maar liefst 667m² is deze villa aanzienlijk groter dan de buitenzijde doet vermoeden. Ondanks haar grootte zijn de diverse leef- en woonruimten intiem en gezellig.

De omliggende, 10 jaar geleden, grotendeels opnieuw aangelegde zonnige tuin is een lust voor het oog en biedt alle privacy. Het perceel heeft aan de voorzijde een tweetal toegangspoorten en aan de achterzijde een derde poort vanwaar het bos en park op een steenworp afstand bereikbaar is.

Als u de oprijlaan op komt rijden dat weet u het eigenlijk al.....dit huis heeft sfeer, karakter en is gebouwd voor vele generaties. Via de fraaie toegangspoort bereikt u dit unieke vrijstaande woonhuis met ruime parkeermogelijkheid voor meerdere auto's, een mooie combinatie van wonen en werkruimte aan/in huis. Deze magnifieke villa wordt omringd door een werkelijk schitterend aangelegde tuin met vijverpartij en verschillende terrassen. Op het perceel bevindt zich ook het oude theehuis van landgoed Blookerpark....

Locatie
De woning is gelegen in een rustige villa wijk van Zeist, direct nabij Bosch en Duin / Bilthoven / Den Dolder in een bosrijke omgeving direct nabij alle denkbare dagelijkse voorzieningen. Op enkele minuten van het centrum van Zeist en Bilthoven met ruim winkelaanbod, diverse lagere en middelbare scholen en sportvelden. Uitvalswegen bereikt u binnen enkele autominuten. Ook de Uithof, UMC en NS-station zijn op fietsafstand bereikbaar.

De indeling is als volgt:
Zeer ruim souterrain met thuisbioscoop en een grote geklimatiseerde wijnkelder.

Begane grond
Entree met de dubbele voordeur. Een schitterende hal met zichtlijnen naar alle vertrekken. Vanuit deze hal zijn de eet-/werkkamer, de luxe en strak afgewerkte woonkeuken en woonkamer toegankelijk. Daarnaast zijn er op de begane grond een tweetal toiletten voor heren en dames, bijkeuken met op maat kastenwanden, televisieruimte en een mooie tuinkamer welke via een spectaculaire glazen brug in verbinding staat met de naastgelegen eetkamer.

Eerste verdieping
Een prachtig trappenhuis met tussenbordessen leidt naar de eerste verdieping bestaande uit een ruime overloop, een drietal in grootte variërende slaapvertrekken, waarvan de masterbedroom (v/h 2 kamers) is uitgerust met een groot balkon en een kleine haard. Daarnaast is er een grote complete badkamer, tweede slaapkamer, walk-in closet van formaat, en een enorme hobby-/bergruime cq zolder met diverse gebruiksmogelijkheden.

Tweede verdieping
Overloop met dubbel dakraam, twee extra slaapkamers, een tweede badkamer en ruime berging.

Bijzonderheden
Nettogebruiksoppervlak woning: 421m², overige inpandige ruimten: 62m², inhoud: 1.677m³, perceeloppervlak: 2768m²
Het woonoppervlak en de inhoud zijn officieel gemeten met een meetcertificaat.
Unieke villa gelegen op uitstekende locatie omringd door een schitterend aangelegde tuin.
Het onderhoud is uitstekend te noemen, de sfeer is zeer bijzonder, het zal u aan niets ontbreken.
De tegelvloeren in het hoofddeel zijn voorzien van vloerverwarming.
Prachtig aangelegde tuin voorzien van beregening installatie in 6 groepen, volledig programmeerbaar.
Het huis is vrijwel geheel voorzien van dubbelglas.
Collegiaal in de verkoop met WVO Makelaars te Zeist.

Voor meer informatie en uitgebreide foto- & filmreportage verwijzen wij u graag door naar de website van dit huis www.jansteenlaan6.nl. Neem graag contact met ons op voor de toegangscode van deze website.

features

Transfer of ownership
price
€ 2.150.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1935
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
421 m2
Exterior space attached to the building
11 m2
External storage space
62 m2
Volume in cubic meters
1678 m3
Plot size
2768 m2
Contactpersoon

Edwin Kotkamp profile image

Edwin Kotkamp
Real estate agent

+31 6 25 06 78 28
bilthoven@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Den Dolder

Paduaweg 1 A
3734 GG Den Dolder


030 - 229 13 79


dendolder@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us