Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

GROENEKAN

Veldlaan 3 - 3737 AM
€1.450.000 k.k.
foto 1 Veldlaan
foto 2 Veldlaan 3
foto 3 Veldlaan 3
foto 4 Veldlaan 3

View all 34 images

Description

Sommige huizen zijn zo bijzonder dat ze maar zelden te koop komen. Deze villa aan de rustige Veldlaan is met recht uniek te noemen door haar schitterende ligging aan de vijver.

Het prachtige en royale omliggende perceel van 2.530m² welke is voorzien van meerdere zonneterrassen bestaat uit grond en water en is op een prachtige wijze aangelegd. Het optimale gevoel van rust en vrijheid bekruipt je op het moment dat je het perceel betreedt. Door de ligging aan de achterzijde aan de schitterende vijver is een gevoel van optimale vrijheid en rust gegarandeerd.

De villa is van origine gebouwd in 1951 en is in de loop der jaren op zeer smaakvolle en doordachte wijze uitgebouwd en vergroot waardoor deze thans een bruto vloeroppervlakte heeft van bijna 350m² met een inhoud van ruim 1.000m³! In 2016 is het gehele dak geïsoleerd en voorzien van nieuwe leien en is goed onderhouden.

De woning kenmerkt zich door licht en fraaie leefruimten en is ruim 22 meter breed! Op het perceel is er daarnaast de beschikking over twee houten bergingen, houten tuinhuis en een grote dubbele carport.

Indeling:
Via de in het midden van de villa gelegen entree is de ruime hal met kelderkast en toilet te betreden. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich de sfeervolle eetkamer welke doorlopend naar de gezellige woonkamer met openhaard, grote bovenliggende vliering en openslaande deuren naar de tuin.

De ruime keuken is gesitueerd in “de as” van de woning en is voorzien van alle inbouwapparatuur en een wijnkelder. Aan de voorzijde van het huis is er de beschikking over een studeerkamer. Aan de rechterzijde tenslotte is er een mooie en lichte tuinkamer met dubbele openslaande tuindeuren. Via deze ruimte zijn tenslotte de kantoorruimte en een aparte wasruimte bereikbaar.

Eerste verdieping:
Vaste trap met tussenbordes naar de ruime overloop, complete badkamer met douche, toilet, dubbele wastafel en ligbad, slaapkamer met vaste kastruimte alsmede een tweetal ruime slaapkamers, waarvan een met kastenwand welke thans in gebruik is als kleedkamer. Over de volle breedte van deze verdieping bevindt zich aan de achterzijde een balkon welke vanuit twee slaapkamers middels tuindeuren is te betreden.

Tweede verdieping:
Open zolderruimte met mogelijkheid van slaapkamer, veel berging en een slaapkamer aan de achterzijde eveneens met veel bergruimte.

Bijzonderheden:
Schitterend gelegen romantisch familiehuis met veel extra leef- en werkruimtes op de begane grond. De villa is goed onderhouden en voorzien van dakisolatie, deels dubbelglas, dubbele c.v.-ketels en alarminstallatie. Graag nodige wij u uit voor een bezichtiging van deze unieke woning!

features

Transfer of ownership
price
€ 1.450.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1951
Specific
N/A
Roof Type
Surface Areas And Volume
Living area
269 m2
Exterior space attached to the building
18 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
1003 m3
Plot size
2530 m2
Contactpersoon

Edwin Kotkamp profile image

Edwin Kotkamp
Real estate agent

+31 6 25 06 78 28
bilthoven@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Den Dolder

Paduaweg 1 A
3734 GG Den Dolder


030 - 229 13 79


dendolder@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us