Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

BILTHOVEN

Soestdijkseweg Noord 526 - 3723 HM
€1.785.000 k.k.
foto 1 Soestdijkseweg Noord

Description

Een fantastisch landhuis met 4 slaapkamers, onder architectuur gebouwd in 1999, dat met zijn natuurlijke uitstraling een mooi geheel vormt met de landschapstuin van ca 15000 m2, inclusief paardenboxen, binnenmanege, zadelkamer, hooiopslag en ruime carport.

Locatie
Een unieke plek aan de rand van Bilthoven Noord met achter het huis een oase van rust door de ruime uitkijk over de landerijen en aan de andere kant dichtbij uitvalswegen, station, diverse sportmogelijkheden, wandelbossen en het centrum van Bilthoven.

Indeling

Terrein
Vanaf de oprit bevindt u zich direct in een landelijke omgeving, vanwege de oprijlaan die tussen de bomen doorslingert. Via de binnenmanege aan de linkerzijde wordt vervolgens het terrein bereikt alwaar voldoende parkeergelegenheid is onder de carport en waar de paardenboxen en schuren zich bevinden. Het huis ligt verdiept in de landschapstuin en geeft adembenemend uitzicht over het glooiend grasland, de vijver en het bos.

Begane grond:
De entree is deels overdekt en uitgevoerd met hardhouten bordes en praktische berging. Opvallend op deze gehele verdieping is het houtenbalkenplafond wat veel sfeer en ruimte geeft. De stenen vloer is uitgevoerd in warme terra-kleur en voorzien van vloerverwarming.
De ruime hal gaat over in een lange lichte gang. Links van de hal ligt het wit betegeld toilet met urinoir en fonteintje, de garderoberuimte en de trap naar de souterrainverdieping.
De imposante gang heeft aan één zijde een grote raampartij dat uitkijkt op de beeldentuin. Aan de andere kant ligt de keuken en woonkamer.
De ruime hoek-opgestelde woonkeuken heeft grote ramen en openslaande deuren en is voorzien van alle benodigde apparatuur.
Achter de keuken ligt de mooie lichte woonkamer. Deze twee ruimten worden verdeeld door een gezellige openhaard. Vanuit de woonkamer is er fantastisch uitzicht over de landschapstuin.
Aan de achterzijde naast de gang ligt een grote slaapkamer met hetzelfde bijzondere uitzicht. Aangrenzend een inloopkast met daarachter het toilet met bidet. Ernaast ligt de ruime moderne badkamer met een ligbad, een inloop douche en een dubbele wastafel. De woonkamer, slaapkamer en badkamer hebben alle opslaande deuren die uitkomen op het terras van ca 30 m2.

Souterrain
Via de trap bij de garderobe wordt het souterrain bereikt. Deze hele verdieping is op volwaardige hoogte uitgevoerd en komt uit op een ruim terras met houten vlonderplanken op tuinniveau. Aan de lange gang liggen respectievelijk een inloopkast met daarachter een bergruimte, een wasruimte, een badkamer en een apart toilet. Aan het eind van de gang ligt aan de rechterkant een ruim kantoor met aangrenzend de cv ruimte. De gang maakt een hoek naar links en geeft toegang tot de 2e en 3e slaapkamer. Beide met tuinzicht en openslaande deuren. Tussenin is een een wit-betegelde badkamer, apart toilet en inloopkast gelegen.

Tuin:
De landschapstuin achter het huis is adembenemend. Zo’n 150000 m2 in een glooiend geheel van grasveld, struiken en bomen.

Bijzonderheden:
• Zeer licht huis door enorme raampartijen en op uniek uitzicht over perceel.
• Uitgevoerd onder architectuur van ir. Maarten Evelein.
• Optimaal geïsoleerd, bijzondere architectuur.
• Hoogwaardige afwerking waaronder een met koper belegd dak.

Kortom:
Een landhuis dat wonen een beleving maakt!

features

Transfer of ownership
price
€ 1.785.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Landhuis
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1999
Specific
N/A
Roof Type
plat dak
Surface Areas And Volume
Living area
308 m2
Exterior space attached to the building
148 m2
External storage space
5 m2
Volume in cubic meters
1155 m3
Plot size
15510 m2
Contactpersoon

Edwin Kotkamp profile image

Edwin Kotkamp
Real estate agent

+31 6 25 06 78 28
bilthoven@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Den Dolder

Paduaweg 1 A
3734 GG Den Dolder


030 - 229 13 79


dendolder@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us