Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

BILTHOVEN

Sweelincklaan 97 - 3723 JC
€1.750.000 k.k.
foto 1 Sweelincklaan
foto 2 Sweelincklaan 97
foto 3 Sweelincklaan 97
foto 4 Sweelincklaan 97

View all 57 images

Description

Aan zeer groene en misschien wel de rustigste laan van Bilthoven-Noord gelegen zeer fraaie en verrassend ruime vrijstaande villa. De villa is gebouwd in 1958 en wordt gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau en de vele lichte leefruimtes die het huis biedt.

Deze verrassend ruime villa is zeer goed onderhouden in 2008 gerenoveerd en op een haast onnavolgbare en stijlvolle wijze uitgebouwd waarbij het opvallend is dat de villa aanzienlijk groter is dan de buitenzijde doet vermoeden met een bruto woonoppervlakte van 392m².

De villa wordt omgeven door een schitterende en fraai aangelegde zonnige tuin op het westen van ruim 2.500 m². De villa is uitgerust met o.a. een gezellige veranda, zonneterrassen en een prachtig verwarmd buitenzwembad met veel privacy completeert het geheel. Naast de villa is er verder nog de beschikking over een dubbele garage.

Met een netto gebruikersoppervlakte van 264m² in combinatie met de doordachte indeling en fraaie afwerkingsniveau maken deze woning ideaal voor grote gezinnen

Indeling
Begane grond:
Fraaie hal met doorkijk naar de sfeervolle woonkeuken welke is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, met een lichtkoepel en openslaande deuren naar het zonneterras. Aan de zuidzijde van de villa is er daarnaast de beschikking over een gezellige living met gas-openhaard dubbel openslaande deuren naar de zonnige tuin en aangrenzend een ruime eetkamer met opmaat kastenwanden en een erker aan de voorzijde.

Aan de oostzijde van de villa bevindt zich de ruime masterbedroom met ingebouwde kastenwand en aangrenzend de klassieke badkamer met ligbad douche en toilet. De werkkamer kenmerkt zich door de lichte ruimte met openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de werkkamer is de ruime vliering te bereiken

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot een viertal in grote variërende slaapkamers, waarvan een van de kamers openslaande deuren heeft naar het dakterras op het zuiden met uitzicht op de beeldschone tuin. Rondom de slaapkamers is er veel berging beschikbaar. De badkamer op deze verdieping kenmerkt zich ook door zijn klassieke stijl met een wastafel, douche en toilet.

Bijzonderheden:
-De villa is voorzien van dak- en vloerisolatie en volledig dubbelglas.
-Alle kozijnen zijn vernieuwd.
-Alle wanden in de villa zijn voorzien van strak stuukwerk.
-Het buitenschilderwerk wordt om de twee jaar uitgevoerd.
-Het buitenzwembad is verwarmd.
-De tuin is voorzien van een computer gestuurde beregeningsinstallatie met eigen bron.
-Er zijn twee CV-ketels aanwezig.
-De noordpui is voorzien van spouwmuurisolatie.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.750.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1958
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
264 m2
Exterior space attached to the building
24 m2
External storage space
12 m2
Volume in cubic meters
1019 m3
Plot size
2519 m2
Contactpersoon

Edwin Kotkamp profile image

Edwin Kotkamp
Real estate agent

+31 6 25 06 78 28
bilthoven@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Den Dolder

Paduaweg 1 A
3734 GG Den Dolder


030 - 229 13 79


dendolder@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us