Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

BILTHOVEN

De Hooghlaan 21 - 3723 GR
€ 1.985.000 k.k.
foto 1 De Hooghlaan

Description

In een oase van groen en rust gelegen, verrassend ingedeelde en ruime villa, omgeven door een schitterende aangelegde tuin van bijna 5.000m²! Het prachtige en zonnige perceel heeft naast een beregeningsinstallatie, twee oprijlanen beiden met een eigen elektrische toegangspoort en meerdere zonneterrassen. Daarnaast is er de beschikking over een ruime garage voor twee auto’s en een berging, bereikbaar via een ruim 22 meter lange overdekte gang die is verbonden met de villa.

De villa is aanzienlijk ruimer dan de buitenzijde doet vermoeden, is zeer goed onderhouden en gebouwd in 1956. Begin negentiger jaren heeft de villa een ware metamorfose ondergaan en is geheel gerenoveerd met oog voor detail en met gebruikmaking van duurzame materialen. Met een brutovloeroppervlakte van ruim 630m² is de in U vorm gebouwde villa als royaal te benoemen, echter door de doordachte indeling is elke (leef-) ruimte intiem en sfeervol te benoemen.
Indeling
Entree, ruime ontvangsthal met garderobe en toiletruimte. Aan de voorzijde is er een ruime werkkamer. De lichte woonkamer heeft een ruime zithoek met een openhaard en aansluitend is er eveneens aan de voorzijde een sfeervolle en bijzonder fraaie serre.
Vanuit de eetkamer is er prachtig zicht op de tuin welke te betreden is via tuindeuren met ook een ruim zonneterras. De woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde en heeft een gezellige eethoek met openhaard. De luxe U-vormige keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Vanuit de keuken is eveneens de rechtervleugel van de villa bereikbaar. Hier bevinden zich een wasruimte, een douchruimte met toilet, een sauna en een ruime hobby-/speelkamer. Deze ruimte was voorheen het inpandige zwembad, na verwijdering van de houten vloer die over het voormalige zwembad ligt kan deze op eenvoudige wijze weer als zwembad in gebruik worden genomen indien gewenst.

Souterrain:
Bestaande uit een technische ruimte, een wijnkelder en een grote multifunctionele ruimte thans in gebruik als biljartkamer.

De linkervleugel van het huis biedt ruimte aan de masterbedroom met een eigen complete badkamer en een tweede slaapkamer met eveneens een eigen doucheruimte. Beiden kamers en de hal zijn voorzien van vaste kasten.
Verdieping:
In de tweede hal is de trapopgang naar de boven de linkervleugel gelegen verdieping bestaande uit twee slaapkamers, een 3e doucheruimte en een open zolderruimte.

Locatie:
De zeer fraaie woonomgeving met brede, boomrijke lanen en verzorgde, groene pleinen biedt optimaal wooncomfort. Parken en natuurgebieden bevinden zich in de directe nabijheid, evenals het gezellige centrum van Bilthoven met een compleet winkelbestand en uitgebreide horeca. Scholen en sportaccommodaties zijn in de directe omgeving aanwezig. Universiteitscentrum De Uithof met het UMC is op plezierige fietsafstand, evenals twee NS-stations (Bilthoven en Den Dolder). Uitvalswegen zorgen voor uitstekende bereikbaarheid per auto. Kortom alle ingrediënten voor buiten wonen met alle mogelijke dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.985.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1958
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
471 m2
Other indoor space
m2
Exterior space attached to the building
44 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
1622 m3
Plot size
4956 m2
Contactpersoon

Marc van Olderen profile image

Marc van Olderen
Real estate agent

+31 6 55 36 07 44
dendolder@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Bilthoven

Emmaplein 6
3722 AD Bilthoven


030 - 228 76 11


bilthoven@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us